Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Let op: het optreden van John Coffey is UITVERKOCHT. Er zijn nog wel tickets voor het optreden in Metropool te Hengelo zaterdag 11 april

 

Het goede nieuws is hier! Na een jaar van relatieve rust en vrede is John Coffey terug met hun derde album: The Great News! De eindeloze stroom aan positieve energie die de band de afgelopen jaren op het podium bracht is nu samengevoegd in 11 nieuwe songs, waar het zweet, spanning en inspiratie van afdruipen.

John Coffey: “Het was weer een monsterbevalling, maar het goede nieuws is: de plaat is af! Na het einde van de Bright Companions Tour in 2013 moesten we toch gewoon weer het oefenhok in en opnieuw beginnen. Dus hebben we ons opgesloten en de liedjes geschreven die we zelf het liefst wilden horen. De bottomline is dat we muziek maken waar we van houden en onze eigen verhalen vertellen. Of het nu gaat om persoonlijke keuzes (Echo), de paradox tussen muzikant en entertainer (Heart of a Traitor) of “gekkies” in de maatschappij (All Horses).”
MAGNETIC SPACEMEN
Geïnspireerd door iconische bands als The Hives, Ramones, Nirvana en The Who heeft de jonge band Magnetic Spacemen al een behoorlijke reeks nummers geschreven. De mannen traden hiermee al op op diverse festivals en podia door heel het land. Augustus 2014 dook Magnetic Spacemen de studio in bij Hillroad Records in Luttenberg om hun eerste E.P. op te nemen samen met Ruud Tijs. Najaar 2014 bracht de band in hun hometown Tuk hun eerste E.P. uit, genaamd BABY DOLL. 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...