Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

VOOR AL WAT IK BEMIN o.a. STIKSTOF

Grote Zaal / Kleine Zaal / Foyer
Info

Net Bevestigd

Onze Headliners

Genre Alternative

Programma

apr.

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

jun.

jul.

sep.

okt.

nov.

Sluiten

JOHN COFFEY

  • Datum
  • LocatieKleine Zaal
  • StatusUitverkocht

Dit event is uitverkocht. Wij raden af om kaarten via andere websites te kopen. Wil je voortaan direct op de hoogte zijn als de kaartverkoop start? Meld je aan voor de Hedon WhatsApp service !

Let op: het optreden van John Coffey is UITVERKOCHT. Er zijn nog wel tickets voor het optreden in Metropool te Hengelo zaterdag 11 april

Deze voorstelling is geweest

JOHN COFFEY

 

Het goede nieuws is hier! Na een jaar van relatieve rust en vrede is John Coffey terug met hun derde album: The Great News! De eindeloze stroom aan positieve energie die de band de afgelopen jaren op het podium bracht is nu samengevoegd in 11 nieuwe songs, waar het zweet, spanning en inspiratie van afdruipen.

John Coffey: “Het was weer een monsterbevalling, maar het goede nieuws is: de plaat is af! Na het einde van de Bright Companions Tour in 2013 moesten we toch gewoon weer het oefenhok in en opnieuw beginnen. Dus hebben we ons opgesloten en de liedjes geschreven die we zelf het liefst wilden horen. De bottomline is dat we muziek maken waar we van houden en onze eigen verhalen vertellen. Of het nu gaat om persoonlijke keuzes (Echo), de paradox tussen muzikant en entertainer (Heart of a Traitor) of “gekkies” in de maatschappij (All Horses).”
MAGNETIC SPACEMEN
Geïnspireerd door iconische bands als The Hives, Ramones, Nirvana en The Who heeft de jonge band Magnetic Spacemen al een behoorlijke reeks nummers geschreven. De mannen traden hiermee al op op diverse festivals en podia door heel het land. Augustus 2014 dook Magnetic Spacemen de studio in bij Hillroad Records in Luttenberg om hun eerste E.P. op te nemen samen met Ruud Tijs. Najaar 2014 bracht de band in hun hometown Tuk hun eerste E.P. uit, genaamd BABY DOLL.