Dit evenement is geweest

Uitverkocht


Support: ORLANDO

Het nieuwe album van Racoon heet ‘All In Good Time’ en komt op 13 februari uit. Vanaf maart trekt de band met de gelijknamige tour door Nederland. Het is de grootste tour tot nu toe in de carrière van de Zeeuwse band. “We zijn super trots op de nieuwe liedjes en we hebben dan ook heel veel zin om ze daar voor het eerst live te gaan spelen en delen met onze fans. We gaan alles uit de kast halen om er bijzondere avonden van te maken!”

Het optreden in de Heineken Music Hall was in snel tempo uitverkocht, wij zijn er dan ook extra trots op om de mannen ook in ons eigen Hedon te mogen ontvangen. 
(Dit betreft een staconcert, wij hebben geen zitplaatsen)

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...