Dit evenement is geweest

Support: GOD DAMN / THE TIGER LOVEMACHINE

Dit Noord-Ierse combo rond Andy Cairns en Michael McKeegan staat na ruim vijfentwintig jaar nog steeds garant voor staalharde gitaarrock en wereldwijd uitverkochte zalen. Met een nieuwe plaat in het verschiet begint het bij ons alweer te kriebelen. Tot en met het in 2012 verschenen A Brief Crack Of Light, alweer het 13e studioalbum van de band, heeft de band altijd weten te boeien met hun aanstekelijke rocktracks. Daarnaast hebben killersongs als Going Nowhere en Screamager sinds hun release nog niets aan kracht verloren!
 

GOD DAMN

Deze Engelse rock band, heeft drie jaar noeste arbeid moeten verzetten om zichzelf op de kaart te zetten. Dit begint dan ook zijn vruchten af te werpen. Deze band is slechts twee man sterk maar brengt geluid wat een full grown band soms niet eens haalt. Het nieuwe album Vultures kent naast een wall of sound ook schitterende Melodieën die je stil krijgen. Maar de muziek van God Damn blijft bovenal lekkere beuk muziek.

THE TIGER LOVEMACHINE

De muziek laat zich het best beschrijven als 'Cowboy Grunge' en de band staat garant voor een dampende rock'n rroll show. Afgelopen jaar stond de band nog in een propvol Paradiso en speelde al met vele grote namen zoals o.a: Claw Boys Claw, De Kik, Hausmagger, Moss, Autometic Sam, Traumahelikopter, Moses and the Firstborn, BlackboxRed en vele andere.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...