Dit evenement is geweest

Support: ROBERT BAARDA

Het gerucht ging al langer in Twente, maar onlangs is het officieel bevestigd: Fratsen maakt haar comeback. Eind 2009 stond de band na een break van veertien jaar voor het eerst weer op een podium. Dit benefietconcert leidde tot vier uitverkochte shows en er werd zo’n 35.000 euro opgehaald voor het goede doel. Ook in 2013 trad de band alweer eens op, dit in het kader van het 40-jarig bestaan van jongerencentrum Why Don’t Cha in Diepenheim aka Het Pand van Janna. Dat smaakte naar meer en het begon de heren danig te kriebelen. Volgens de band is het plezier in het spelen meer dan ooit aanwezig en hebben ze het gevoel dat er op zijn minst nog een album in dit bandje zit. Dat laatste gaf de doorslag; “Nieuw werk is essentieel voor de band, het laatste wat we willen is een nostalgie-actie zijn, je moet jezelf wel in de spiegel aan kunnen kijken ”, aldus één van de leden.

ROBERT BAARDA

Reeds als kind bedacht Robert Baard zijn eigen melodielijntjes en vanaf zijn 18e schrijft hij zijn eigen nummers. Met de gitaar als begeleidend instrument beschrijft over een flinke stapel waar hij regelmatig mee optreedt.

Eind 2013 heeft de EP Uit De Tijd Gekomen het levenslicht gezien. Vier Nederlandstalige nummers die betrekking hebben op omgaan met de dood en waarvan de opbrengsten volledig naar het KWF worden gestort.

Momenteel is Robert met crowdfunding gestart om zijn project Modern Freak Show te kunnen realiseren

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...