Dit evenement is geweest

Uitverkocht
NIEUWE DATUM 2016! JAAA! Rico & Sticks brengen de ‪#‎OpgezwolleTotNu‬ show terug naar het podium waar het allemaal begon! Tickets & Info.

Rico en Sticks, deze rapsiamezen hebben uiteraard geen introductie nodig. De onderbazen van Hedon zetten onlangs Bitterzoet in de fik met een spontane 'Greatest Hits' set. Leuk voor een keer volgens de heren, maar de respons was zo groot dat de mannen met Hedon de handen ineen hebben geslagen om dit nog 1 keer dik over te doen. Want ja, dit mag natuurlijk hometown Zwolle niet onthouden worden. Bijgestaan door A.R.T. brengen deze Zwolse helden deze avond de tofste tracks van Opgezwolle plus het hardste solowerk. Een exclusieve show speciaal voor jullie, tjappies en mammies!

Voor uw extra dosis nostalgie draait het illustere “B-Boy Breakdown”-duo Pauluz en Serch platen rondom het optreden.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...