Dit evenement is geweest

Uitverkocht
Uitverkocht! Koop geen kaarten via andere (secundaire) kanalen en voorkom zo dat je teveel betaalt, geen kaarten ontvangt of valse kaarten krijgt.

In Het Midden Van Alles is volgens Peter urgenter dan ooit. “We hebben zelf het gevoel dat we onze beste plaat nog moeten maken, al zijn we nu misschien wel heel dichtbij. Het is nog steeds zo ontzettend leuk. Ik heb voor mijzelf ontdekt dat ik liever dan wat ook een plaat met BLØF maak. En dat is een prettige constatering, na 22 jaar in hetzelfde bandje. We staan nog steeds in het midden van de dingen, luisteren naar muziek van nu en waar passend, integreren we dat in wat we doen.”

In deze tijd van Spotify en iTunes, waarin de muziekliefhebber geen compleet album meer hoeft te kopen, gelooft BLØF nog steeds in de samenhang van een plaat. “Voor ons is een plaat als een fotoalbum, een beeld van een periode in ons leven, van wie we zijn en wat we willen doen. Het is een vorm die vertrouwd en comfortabel voelt. Maar het één sluit het ander niet uit. Je kunt altijd losse nummers uitbrengen, zoals wij hebben gedaan met Mannenharten en Zo Stil. En juist omdat mensen een album in stukjes kunnen kappen, worden wij als band gedwongen om een album te laten bestaan uit een x aantal ijzersterke songs, elk met een eigen zeggingskracht.”

 

 

voorprogramma: KAREL J. SCHEPERS

Karel J. Schepers zit in een succesvolle flow sinds de release van zijn EP Lenteregen. Door zijn internationale sound verbaast hij met zijn Nederlandstalige werk. Hierdoor geeft hij een unieke draai aan de Nederpop anno 2015. Vernieuwend, inspirerend en soms een beetje brutaal. Op zijn EP hoor je Karel met zijn band, die je meeneemt in zijn muzikale wereld. Zijn liedjes zijn direct, in zekere zin troostgevend en zitten vol met zijn liefde voor gitaren. Na een uitverkocht EP-release en zijn optredens op o.a. Bevrijdingsfestival Overijssel werd bekend dat Schepers de Hedon Beurs in ontvangst mocht nemen. Met de Hedon Beurs wil Hedon bereiken dat het muziekklimaat in de regio gezond blijft en dat er weer nieuwe bands kunnen toestromen naar de subtop.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...