Dit evenement is geweest

Dit optreden is verplaatst naar de grote zaal. Hierdoor zijn er weer kaarten beschikbaar gekomen!

Wishbone Ash speelt de volledige dubbele live-lp Live Dates uit 1973, tijdens de show in Hedon nemen de mannen je dan ook mee op een trip down memory lane!

Wishbone Ash werd in het legendarische jaar 1969 opgericht. De toenmalige bandleden waren jonge mannen, beïnvloed door jazz en progressieve rock, die stonden te springen om hun muzikale bijdrage te leveren aan de rockgeschiedenis. Na een spontane jamsessie tijdens een soundcheck van Deep Purple kreeg Wishbone Ash hun 'big break'. Hoogtepunten van hun carrière waren het album Argus uit 1972, dat miljoenen heeft opgebracht en wordt beschouwd als een van de beste classic rock albums aller tijden, samen met Pilgrimage en New England.

Nu ruim 40 jaar later wordt de band gezien als één van de pioniers in het gebruik van twin lead gitaren en heeft de band wereldwijde erkenning gekregen mede dankzij een stel ijzersterke touren.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...