Dit evenement is geweest

Gratis
Support: Broeder Dieleman

‘Eenvoudige doch onverwoestbare songs.’ Dat was in 2005 het lovende oordeel van de jury van Theater aan Zee, waar Het Zesde Metaal voor het eerst de neus aan het venster stak. De groep is nu aan haar tweede album Ploegsteert toe, de woorden van die jury hebben nog niets aan waarheid ingeboet. De uptempo west-vlaamse singer/songwriter muziek laat je meewandelen op het uitgestippelde pad in de eigenzinnige wereld van Capelle en co.
 


Broeder Dieleman
Is een afgevaardigde van De Mannenbroeders, een muziekgezelschap dat Zeeuws-Vlaams folkliedjes brengt die handelen over vogels, de zee en de vergankelijk van het bestaan. Nu treedt Broeder Dieleman in alle eenvoud af en toe solo op. Hij maakt zich wat zorgen of mensen hem wel zullen verstaan daar boven de Schelde maar zal niet te min zijn best doen een stukje Zeeuws-Vlaamse traditie naar de grote stad te brengen.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...