Dit evenement is geweest

Was jij er ook bij?

 ***Staring*** De Jeugd Van Tegenwoordig - Seymour Bits - Aka The Junkies - Le Le - Gifted - Fatima Yamaha - Rimer London - Staygold -Coevorduh

Het toonaangevende label Magnetron Music gaat op tour, met een heuse ‘greatest hits revue’. Een anderhalf uur durend, zeer dansbaar, live spektakel waarbij de grootste hits van dit label voorbij komen.

In mei 2005 brengt Magnetron Music haar eerste single uit ; Watskeburt?! van De Jeugd Van Tegenwoordig. Het is het begin van een lange rij nationale en internationale successen. Een groot deel van die succesvolle tracks zullen tijdens de Magnetron Music Revue live on stage gebracht worden.

Uiteraard met De Jeugd Van Tegenwoordig, maar ook met clubhits als Tuinslangboogie van Frank Hebly of  ‘Love Dagger (feat Cata.Pirata)’ van Rimer London. Die laatste zit ook in Le Le, en nummers als ‘Neen‘ en   ‘Breakfast‘ zullen zeker niet ontbreken, uiteraard live geïllustreerd door Parra.

De grenzen van de electro-funk sound die zo typerend is voor Magnetron, worden steeds verder opgerekt en zorgen in 2008 voor de allereerste minimal house hit in Nederland en België. ‘Konijntje’ van aka The Junkies is een enorm succes en zal speciaal voor de Revue nog een paar keer live te horen zijn.

Maar ook de gabber-punk van Coevorduh, het project van Vjèze Fur en Baby Bosma van Aux Raus, en de Booty-electro van Seymour Bits komen voorbij. Gedurende de live show, zullen er ook verschillende exclusieve videos vertoond worden. Video’s van aankomende releases of juist obscure tracks.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...