Dit evenement is geweest

Gratis
Be├»nvloed door psychedelica, blues en dampende rock & roll  neemt Birth Of Joy je mee naar de oude tijden van MC5, The Doors en zelfs Pink Floyd! Met een drummer die de zoon van Keith Moon zou kunnen zijn, een organist die zijn instrument mishandeld tot het einde en een zanger / gitarist die lijkt op een extra krachtige versie van Jim Morrisson, is deze band erop uit om psychedelische sixties rock & roll terug te schieten naar de huidige tijd. 

Met meer dan 150 shows in 3 jaar tijd is Birth of Joy een ware live-machine waar je rekening mee moet houden. Ze werden getekend door Suburban Records direct na hun show op Zwarte Cross Festival, speelde een uitverkochte show op Eurosonic begin dit jaar, brachten een nieuw album uit in maart en konden vervolgens met de mannen van De Staat mee op tour nadat die band hen zelf gevraagd had... 2012 is onmiskenbaar HET jaar van Birth of Joy. 

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...