Dit evenement is geweest


De voorstelling van Walla Kristalla gaat helaas niet door. Reeds gekochte tickets kunnen worden teruggebracht naar het voorverkoopadres waar ze zijn gekocht. Heeft u een e-ticket? Dan hoeft u niets te doen en wordt het bedrag automatisch teruggestort. 

Excuses voor het ongemak. 

Mocht u alsnog graag een keer naar een kindervoorstelling in Hedon gaan dan wijzen we u graag op de komst van Dirk Scheele woensdag 20 februari. Klik HIER voor meer informatie over die voorstelling.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...