Dit evenement is geweest

Sinds 1983 is de Grote Prijs van Nederland een belangrijke speler in de popsector. Zo heeft de grote prijs veel grote namen weten voort te brengen. Zo zijn bekende deelnemers onder anderen Typhoon, Lucky Fonz III, Ali B, Junkie XL, Roosbeef, Nobody Beats the Drum, Pete Philly, Brainpower, Eefje deVisser en Opgezwolle.

In 2015 zullen binnen de Grote Prijs de categorieën Bands en Hiphop meedoen. In 2016 zullen dit Bands en Singer-songwriter zijn.

Naast alleen competitie wil De Grote Prijs de deelnemende artiesten meer bieden en ze helpen beter te worden. Daarom hebben we sinds 2014 een intensief ontwikkeltraject waarin de acts in drie bootcamps gecoached zullen worden in hun live-performance, songwriting en alle aspecten om muzikant zijn heen. Hiervoor hebben we per categorie vier vaste coaches die rechtstreeks uit de muziekwereld komen. Ook bieden we de artiesten na de competitie nog ondersteuning aan in huncarrière.

De Grote Prijs van Nederland is dus niet zomaar een competitie maar een opmaat naar een serieuze professionele muziekcarrière. Vanaf 1 september start de inschrijving voor De Grote Prijs van Nederland 2015. Deinschrijvingsperiode loopt tot 11 oktober waarna de jury 48 acts (24 per categorie) kiest die mogen meedoen aan de kwartfinales, hiervan blijven 30 halve finalisten over en uiteindelijk staan er 8 acts per categorie in de finale op 30 januari in Paradiso en De Melkweg. Het inschrijven kan via de website www.groteprijsvan.nl.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...