GUUS MEEUWIS - EXTRA SHOW

Grote Zaal
Info

Net Bevestigd

Onze Headliners

Genre Alternative

Programma

feb.

sep.

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

jun.

jul.

sep.

okt.

nov.

Sluiten

KAREL J. SCHEPERS (EP RELEASE)

  • Datum
  • LocatieKleine Zaal

Deze show is verplaatst naar de Grote Zaal

Deze voorstelling is geweest

KAREL J. SCHEPERS (EP RELEASE)

“Laat mijn EP ‘Lenteregen’ de proloog zijn van het boek dat Karel J. Schepers gaat heten!” Dit gaf Karel aan op de releaseshow op 10 januari 2015 van zijn debuut EP “Lenteregen”.

Het afgelopen jaar heeft hij daarom niet stil gezeten, want na optredens op o.a. Dauwpop, BFO, 3FM, in de Melkweg en bij voorprogramma’s van Bløf, De Dijk, Nick & Simon en Kenny B, is zijn tweede EP een feit.

Samen met zijn band en producer Martijn Groeneveld is de EP “Vang Me Op” tot stand gekomen. Deze EP is volwassen, pittig, staat vol catchy nummers en barst van de frisse melodieën. Je kan wederom niet onder zijn liefde voor gitaren uit en samen met zijn band laat hij zijn zorgvuldig gekozen (Nederlandse) woorden dansen in meerstemmige koortjes.

De mannen van KJS nodigen iedereen uit om er bij te zijn op zondag 14 februari (Valentijnsdag) om te vieren dat er begonnen kan worden aan een nieuw hoofdstuk van het boek Karel J. Schepers dat gaat over de liefde, het leven en veel, heel erg veel muziek.

HEDON BEURS

Na een uitverkocht EP-release en zijn optredens op o.a. Bevrijdingsfestival Overijssel werd in de zomer bekend gemaakt dat Schepers de Hedon Beurs in ontvangst mocht nemen. Met de Hedon Beurs wil Hedon bereiken dat het muziekklimaat in de regio gezond blijft en dat er weer nieuwe bands kunnen toestromen naar de subtop.

Hierbij de gloednieuwe single “Pilotenlaan 67B” van de EP “Vang Me Op”.

support: De Geldwolven 

De Geldwolven zijn een liedjesmakersduo uit Overijssel met opvallende liedjes en een trompet. De combinatie van Nederlandse teksten, grappige wendingen afgewisseld met smaakvolle solo's zorgt ervoor dat de Geldwolven opvallen in wat ze doen. Ruben Nosaehi (gitaar) en Luc Hudepohl (trompet) schrijven al jaren samen liedjes, en dat is te zien als ze op het podium staan. Meerstemmigheid, koper en gitaar mengen moeiteloos tot een unieke mix van jazz, singer/songwriter, kleinkunst en pop, die perfect aansluit bij de spitse teksten van het duo.