DOUWE BOB
support: Hans Hannemann

Datum vr 18 nov 2016
Locatie Grote Zaal
Status Uitverkocht
Aanvang 20:15
Zaal open 19:30
Prijs € 21,50

Ben jij er ook bij?

Uitverkocht
Dit optreden is uitverkocht. Koop geen kaarten via andere kanalen. De kans bestaat dat deze vals zijn, je niet geleverd krijgt of veel te veel betaalt.

In mei kwamDouwe Bob met zijn derde album 'Fool Bar', vernoemd naar de bar in zijn eigen huis in de Amsterdamse Pijp. Ter gelegenheid van de release van dit album gaat hij in oktober, november en december op tour langs zijn favoriete zalen in Nederland.

De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor de jonge Amsterdammer. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit ‘Hold Me’ opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar de nummer 1-spot van de Album Top 100. De zomerhit ’Sweet Sunshine’ is vervolgens niet van de radio te branden en met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land.

Hij vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm en werd daar elfde, speelt op Pinkpop en tourt in het najaar met zijn band. "Live spelen is het mooiste wat er is. Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. Ik ga zeker ook mijn gevoeligere songs spelen, maar het eindigt altijd met een groot feest”. 

 support: Hans Hannemann

Zijn songs lijken uit vervlogen tijden te komen, maar leveren niets in op originaliteit. Met sterke teksten, een donker stemgeluid en pakkende melodieën klinkt de muziek van Hans Hannemann authentiek én toegankelijk. Momenteel legt hij de laatste hand aan zijn debuutalbum Makin’ up for livin’ easy, waarvan onlangs de singles Rodeo Clown en Fair-Weather Friend verschenen. Zijn succesvolle reeks shows tijdens Eurosonic/Noorderslag luidde het jaar 2016 alvast goed in.

JACK FRIDAY

Douwe Bob treedt op tijdens een Jack Friday en daarom pakken de vrienden van Jack Daniel's groot uit! Ze komen met o.a. een heuse Jack Daniel's pop-up Barbershop! Laat je haar dus onder handen nemen door een authentieke barber en geniet tegelijkertijd van een Jack & Cola!


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...