Dit evenement is geweest


 
The New Shining
Skiggy Rapz
Mozes And The Firstborn
Nelson Can
awkward i (solo)
Yori Swart
Swelter
Seven League Beats
Loodzwaar
Mevrouw Tamara
Oh Brave Wide Eyes
Aestrid
Rachel Louise
Suit And Tie Johns
Tristan
De Producent
Yayz & Fanatic
DJ Pauluz


Overdekt, gevarieerd en uniek. Dat is Paardpop. Het festival is alweer toe aan zijn 9e editie en vindt plaats in het monumentale pand van studentencafé Het Vliegende Paard te Zwolle. Paardpop streeft naar een uitgekiende programmering waarbij kwaliteit voorop staat en je als bezoeker alle gelegenheid krijgt om nieuwe muziek te ontdekken. Ook vind je er meer gevestigde namen in veel verschillende genres.

Paardpop is een inititatief van Buro Ruis in samenwerking met: Hedon, Het Vliegende Paard, Zwolle, Radio ZSP, Minstrel Music, In de Kringloop, CityCirkuz.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...