Dit evenement is geweest

In 1974 werd de Amsterdamse New Wave band Nits opgericht waarvan Henk Hofstede de leadzanger is. De eerste hit scoorden de heren met Tutti Raggazi. In de jaren ’80 verschijnen de grote hits als Nescio, Sketches Of Spain, In The Dutch Mountains. Hiermee oogst Nits in binnen- en buitenland veel lof en een grote trouwe fanbase. Eind 2015, toen de band 40 jaar bestond, verscheen er een zeer fraaie 3cd-box met het allerbeste van deze oer-Hollandse band.

Goede muziek maken kunnen de heren nog steeds als de beste! Inmiddels zijn we ruim 40 rondjes rondom de zon, 25 albums en duizenden shows verder! De band heeft dan ook een iconische status verworven in Nederland en is nog steeds een inspiratiebron voor nieuwe bands. 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...