Dit evenement is geweest

Zoals je gewend bent van ons is er voor 00:00u gratis entree


Al vijf jaar lang slopen DJ’s HNK, Pauluz en $imon de dansvloer met de hardste alternative, dance, hiphop tracks en alles wat daar tussen zit. Op 22 oktober vieren we het vijf jarige bestaan van een van de tofste dance feesten van Oost-Nederland! Het beste van 5 jaar Sabotage komt voorbij op een onvergetelijke avond vol met surprise guests, een dik decor en extra veel gekkigheid en gezelligheid. 

Voor wie Sabotage nog niet kent is kort gezegd de insteek; drie dj’s, de grootste en de lekkerste dansvloer van Zwolle, nieuwe vrienden, oude bekenden, gekkigheid en veel gezelligheid. Sabotage is meer dan een dance feest, het is een ware belevenis. Niets is te gek. Naast waanzinnige decors op het podium, zoals een live skate act of een metrostel, zijn er ook toffe performances geweest van o.a. Kubus, Jungle By Night, Falco Benz, Sticks & Moon, Rachel Green, De Likt en nog veel meer. 

Dat we daar een hele bijzondere avond van gaan maken staat natuurlijk vast. Wat we allemaal gaan doen laten we jullie de aankomende maanden weten, maar wees zeker: Deze gaat absoluut classic worden!

Natuurlijk is de entree deze avond ook weer voor 00.00 gratis, maar beter koop je even een ticket wanneer je zeker wilt weten dat je erbij bent.

PYRODOX

In DJ-land gaan de twee factoren "jong" en "getalenteerd" meestal hand in hand. Iets wat de 21-jarige Producer/DJ Kelvin Bolink beide zeker is. Zijn reis naar de top is namelijk al zo'n zes jaar geleden begonnen op zijn slaapkamer en sindsdien reikt zijn muzieks steeds verder en verder tot buiten zijn geboorteplaats, Nijverdal. 

Pyrodox heeft laten zien dat hij een crowd, groot of klein, kan boeien, lichamelijk vermoeien en mateloos entertainen met zijn explosieve performance en enthousiaste uitstraling op het podium. Hij heeft o.a. al in Ramsgate Engeland, Jimmy Woo, Club Air, en Lucky Rijssen gestaan. Ook stond Pyrodox op festivals zoals Amsterdam Dance Event, Dauwpop, Bevrijdingsfestival Wageningen, maar ook bij de Zwarte Cross waren de vloerdelen aan vervanging toe na het bezoek van Pyrodox.

 

Yung Internet

Yung Internet maakt naar eigen zeggen al muziek sinds het begin der tijden. Deze Amsterdamse hiphop formatie, bestaande uit Yung Mau, Yelli, en DJ Hyperlink, debuteerde eind 2014 met hun EP genaamd J.O.B.S. De onderwerpen variëren van chicks die het doen voor Lebara-beltegoed, tot de ponypacks van hun favoriete dealer D’Angelo. De terugkerende lijn in de nummers is de social media cultuur waar iedereen zich op een bepaalde manier wel terug in weet te vinden.
Het jaar 2015 is toch wel de doorbraak naar het publiek van meerdere Binnensteden te noemen en dat kwam vooral door internet hit “1 Affoe x2” en hun tweede EP “6 Donnies” waarop o.a. hit tracks als “Cool Down Café” en “6 Donnies” op staat. Op deze EP, exclusief uitgebracht door Noisey, worden de elementen van het goede leven opnieuw aangekaart en hebben de Amsterdamse heren hun duidelijke handtekening sterker dan ooit naar voren weten te brengen.
In 2016 brachten ze hun mixtape “Free Wifi” uit, waarmee de heren bewezen dat ze zichzelf telkens weer kunnen overtreffen. Vroeger luisterden ze naar Faberyayo, maar hebben nu Faberyayo op een track. Kortom, Yung Internet is Wreckless en hier om te blijven!

 

 

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...