Dit evenement is geweest

Sandra van Nieuwland debuteerde in 2012 op spectaculaire wijze in de hitlijsten. Maar we maken pas echt kennis met de zangeres als ze een jaar later het album Banging On The Doors Of Love uitbrengt. Het levert haar een Edison award op en er volgt een succesvolle theatertour. Met haar derde album Breaking New Ground overtuigt Sandra van Nieuwland opnieuw. Check vooral eens gelijknamige single Breaking New Ground of de meer upbeat popsong Truth. 

NICOLE BUS

Nicole Bus bracht dit jaar haar EP 'Nederlandse Bodem'uit. Dit is het eerste Nederlandstalige album van de zangeres. In 2010 werd ze door de jury van De Grote Prijs Van Nederland geprezen om haar overdonderende positieve en opvallend krachtige podiumuitstraling en won. Met haar soulvolle stemgeluid met Caribische invloeden laat ze altijd een grote indruk achter.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...