Dit evenement is geweest

Plato Zwolle bestaat 40 jaar en dit moet natuurlijk gevierd worden. Daarom staat zondag 11 september Hedon de hele dag in het teken van dit bijzondere jubileum en zijn er toffe optredens, verrassende DJ-sets, een leuke popkwis en uiteraard staat Plato er zelf ook met een leuke selectie en mooie aanbiedingen. Indian Askin, Tamarin Desert, Meindert Talma, Eerie Wanda, Quiet Hollers, The Cool Quest en Freez treden live op en daarnaast zijn er diverse dj sets. Bij een programma als dit hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken, dus er is geen excuus meer om het jubileum niet te komen vieren.

In Zwolle vond je Plato vanaf de vroege jaren ’80 op twee locaties, aan het begin van de Diezerstraat en in een zijstraat daarvan, om zich vanaf de jaren ’90 op de hoek van de Kerkstraat te vestigen. Vanaf 2007 zit Plato in een mooie ruime winkel aan de Klokkensteeg op het Eiland.

Anno 2016 loopt Plato nog altijd als een trein. Vinyl is volop terug in de zaak en stevig in trek, en ook de CD- en DVD-afdelingen staan bepaald niet stil. Op tweedehands gebied heeft Plato Zwolle ook steeds meer te bieden; vriendelijke prijzen en mooie items om je vinylverzameling mee te starten of om deze juist aan te vullen.

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...