Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Dit event is helemaal uitverkocht. Wij raden aan om geen kaarten via andere websites te kopen aangezien de kans bestaat dat je teveel moet betalen, tickets niet echt zijn of überhaupt niet geleverd worden.  


Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Hedon? Meld je aan voor de Hedon Whatsapp Service door Hedon Agenda, Hedon Concerten of Hedon Dance te appen naar 06 46 66 87 05.


DI-RECT staat alweer 15 jaar aan de Nederlandse top en heeft een reeks radio en live klassiekers in de achterzak. De band vierde hun jubileum groots met een uitverkocht concert op het strand van Scheveningen. Na ruim 1500 shows en 7 studioalbums is deze act een geoliede machine die over het podium raast. Een live show van DI-RECT heeft nog altijd de energie van een jonge honden band.

Met de nieuwe EP Fired Up is DI-RECT een spannende nieuwe weg ingeslagen met 4 frisse nieuwe tracks waarvan de gelijknamige single direct goed wordt opgepakt door alle readiostations. Om de ‘live spark van het podium’ in de studio te vangen heeft DI-RECT de handen ineen geslagen met producers Tijmen van Wageningen & Kasper Frenkel. In de Electric Monkey studio in Amsterdam stond het vastleggen van de excitement en joy van de nieuwe songs centraal.

Op het nieuwe werk wordt DI-RECT bijgestaan door een 3 koppige blazers sectie. Tijdens de 2017 clubtour zal de band 9 man sterk op het podium staan, waarbij de vertrouwde energie centraal zal staan, maar waarbij de band ook de uitdaging opzoekt om het oude repertoire opnieuw uit te vinden. Klinkt wat ons betreft als een prima basis voor een memorabel concert!

“De uitdaging is om het voor zowel onszelf als het publiek spannend te houden. Nieuwe tracks veranderen ook de kijk op je oude repertoire en zo blijft alles continu in beweging.” (Jamie Westland)

 

Emil Landman 

In negen weken de wereld rond om liedjes te schrijven, beginnend en eindigend in Amsterdam. Dat deed Emil Landman (Amsterdam, 1989), wiens nieuwe single Our Bodies vanaf deze week overal te beluisteren is. Tijdens lange gesprekken, schaakspelletjes en gitaarspelen doet hij ideeën op voor nieuwe liedjes. Als vanzelf lijken nieuwe klanken en woorden te ontstaan — in hotelkamers, op Mongoolse hoogvlaktes, ergens op de Chinese muur, in een capsule slaapkamer in Japan, op een grasveld in Polen en op een rots in de Nevada Desert – welke hij ter plekke opneemt met de door hem meegebrachte apparatuur. Eenmaal thuis aangekomen werkt Emil het ruwe materiaal uit met zijn vaste producer Martijn Groeneveld (Blaudzun, Bertolf). Samen leggen zij de laatste hand aan Emil’s tweede album dat dit najaar zal verschijnen.


"Nergens wil Landman zijn liedjes opdringen, maar gaandeweg sluipen ze toch naar binnen."   ****  Volkskrant over Colours And Their Things


Emil Landman debuteerde in 2014 met het album Colours And Their Things. Met dit album wist de jonge singer-songwriter een Edison nominatie voor Beste Nieuwkomer 2015 in de wacht te slepen en werd hij benoemd tot 3FM Serious Talent en Radio 2 Talent.

 

JACK FRIDAY

Ongeveer eenmaal per maand selecteren Hedon en Jack Daniels een concert van een artiest in Hedon waarmee de tradtitie om mensen te belonen na een week hard werken wordt voortgezet; Because You Earned It! Een artiest die aansluit op de beleving van het Rock & Roll whiskeymerk waar je extra van kan genieten met een Jack & Cola in je hand. Deze maand is het optreden van DI-RECT geselecteerd als Jack Friday dus zorg ervoor dat je het juiste drankje besteld... Cheers!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...