Dit evenement is geweest

Support: John Hill


Let op! ivm de verbouwing van Hedon vindt dit optreden plaats in de Suyderseezaal van de IJsselhallen. Dit is de kleinste zaal in het complex met ruimte voor ongeveer 500 bezoekers.


Hij won glansrijk het televisieprogramma De Beste Singer-Songwriter van Nederland en staat daarmee aan de start van een succesvolle carrière. De Amsterdamse singer-songwriter Douwe Bob is er meer dan klaar voor met zijn langtverwachte debuutalbum Born In A Storm.

Hij was elf jaar toen hij voor het eerst optrad en sindsdien hebben zijn ouders en vrienden hem zien groeien. Zijn vader, kunstenaar en muzikant, leerde hem de kracht van beeld en geluid. Zijn moeder, een rock ’n roll danseres, bracht hem zijn liefde voor het podium bij. Vanaf zijn vijftiende begon Douwe Bob zijn eigen liedjes te schrijven.

Na het winnen van De Beste Singer Songwriter heeft Douwe Bob de tijd genomen om rustig de juiste mensen bij elkaar te zoeken waarmee hij zijn plaat wilde maken. De singer-songwriter schrijft tijdloze liedjes die ergens over gaan en haalt zijn inspiratie uit muziek uit de jaren 60 en 70.

 Support: JOHN HILL
John Hill is een singer-songwriter met een rauw stemgeluid die sommige mensen doet denken aan Bob Dylan, John Allen of Rod Stewart. In 2012 bracht hij zijn tweede EP Awfully Close uit, nu versterkt met een begeleidingsband. De presentatie van deze EP vond plaats in een uitverkocht Papenstraattheater in Zwolle. De titeltrack en single van dit album verscheen op 3voor12's Hollandse Nieuwe. John Hill deed mee in het eerste seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland en behaalde een plek in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...