Dit evenement is geweest


Let op! ivm de verbouwing van Hedon vindt dit optreden plaats in de Suyderseezaal van de IJsselhallen. Dit is de kleinste zaal in het complex met ruimte voor ongeveer 500 bezoekers.


LAST RESISTANCE – THE BERLIN SESSIONS

Begin mei verscheen het vierde studio album LAST RESISTANCE van WENDE dat ze in Berlijn opnam met de producers Nackt (Apparat, Warren Suicide) en Tilman Hopf.

In oktober zal Wende met de LAST RESISTANCE CLUBSHOW-THE BERLIN SESSIONS langs de grote popzalen van Nederland gaan. Afgelopen april liet ze met THE NAKED SESSIONS haar nieuwe songs als in hun meeste naakte vorm horen.

Met THE BERLIN SESSIONS maakt Wende haar volgende stap; de show is de vertaling van het album naar het podium; met een volledige band laat Wende op eigenzinnige wijze elektronische en orkestrale samenkomen in een unieke show waar pop en theater samensmelten.

De pers over LAST RESISTANCE – the Naked Sessions:

3voor12 
Wende is een echt podiumdier. Ze heeft een geweldige stem, ze haalt elke noot vol overtuiging en lijkt met het grootste gemak van ingetogen te gaan naar uitbundig en omgekeerd. Het staat buiten kijf dat deze vrouw een groot artiest is. Ze durft grenzen over te gaan en daardoor te vernieuwen.

De pers over het album:

MuziekNL
'terwijl iedereen wacht op de nieuwe Anouk, komt Wende vanaf progressief links keihard binnenvliegen met het meesterwerk Last Resistance.'

ZIN
'Wende heeft een buitengewoon album gemaakt. Haar songs met dagboekaantekeningen zijn zo persoonlijk en zo naakt dat ze zich in je ziel kerven.'

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...