CULTUREEL ZWOLLE SPEELT OPEN KAART

Hedon organiseert eind augustus een reeks buitenconcerten genaamd Hedon Presenteert: Gerrits Tuin. Museum de Fundatie is gewoon open, Zwolse Theaters heeft haar zomerstop ingeruild voor een uitgebreid zomeraanbod, voor gezinnen met jonge kinderen biedt Stadkamer een speciaal programma. Met andere woorden: wij zijn open en spelen deze zomer Open Kaart.

Hedon organiseert eind augustus een reeks buitenconcerten genaamd Hedon Presenteert: Gerrits Tuin. Museum de Fundatie is gewoon open, Zwolse Theaters heeft haar zomerstop ingeruild voor een uitgebreid zomeraanbod, voor gezinnen met jonge kinderen biedt Stadkamer een speciaal programma. Met andere woorden: wij zijn open en spelen deze zomer Open Kaart. 

Met deze boodschap maken diverse culturele organisaties duidelijk dat ze deze zomer gewoon open zijn met een divers en gevarieerd zomeraanbod. Voor de thuisblijver, de stadstoerist of de culturele “alleseter”. Verwondering, verrassing, associatief en innovatief: cultureel Zwolle draait weer op volle toeren. Dit alles is te vinden op het nieuwe digitale platform, genaamd Open Kaart. 

Sinds 1 juni is cultureel Zwolle weer open en op Open Kaart wordt het programma op een innovatieve manier ontsloten. Met Open Kaart laten we het publiek op een andere manier kijken naar cultureel Zwolle: struin door het aanbod aan de hand van beelden, scharrel je favoriete programma’s bij elkaar of maak kennis met nieuwe vormen van cultuur. Op Open Kaart vindt je de krenten uit de pap van het culturele zomer aanbod van Zwolle, met film, muziek, kinderactiviteiten, exposities en meer. De klassieke concerten in het Academiehuis, de premières die Filmtheater Fraterhuis vertoond en in de nazomer de activiteiten van Anno en Zwolle Unlimited. 

 Wanneer je voldoende inspiratie hebt opgedaan, ontvang je per mail je eigen Open Kaart waarmee je gemakkelijk tickets kunt boeken en erop uit kan. Op Open Kaart is voortdurend nieuw aanbod te vinden, dus het is de moeite waard om steeds terug te komen. We maken spannende combinaties voor zowel bewoners als bezoekers van de regio, waarbij we uiteraard rekening houden met de geldende maatregelen. 

Open Kaart is een samenwerking van Museum de Fundatie, Hedon, Zwolse Theaters, Filmtheater Fraterhuis, Academiehuis, Anno, Stadkamer en Zwolle Unlimited. Daarnaast haken zelfstandige kunstenaars en theatermakers aan met hun programma.

Website Proto Open Kaart

YouTube