NADA SURF
An Evening with Nada Surf Celebrating the 15th Anniversary of 'Let Go' | Afterparty: We The People

Datum za 10 nov 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:15
Zaal open 19:30
Prijs € 22,00
Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.


Bezoekers bekeken ook:


Nada Surf komt naar Zwolle! De New Yorkse band ken je van o.a. de alternatieve hit Popular en stak nog nooit eerder de IJssel over maar heeft daar nu wel een hele goede reden voor: hun populairste album Let Go bestaat inmiddels alweer vijftien jaar! En dat is een goede reden om dit album eens extra in het zonnetje te zetten. Nada Surf gaat dit doen door Let Go volledig integraal te spelen: van Blizzard of ’77 tot Paper Boats! 

Maar dat is nog niet alles: de integrale vertolking van Let Go is pas het eerste deel van de show! Het tweede deel bestaat uit een Greatest Hits-setting! Hier komt materiaal voorbij uit de volledige carrière van Nada Surf. Van 1992 tot 2018, alle classics en fan favourites komen voorbij. Neem van ons aan: dit wil je niet missen!  

Afterparty: We The People

We The People, een avond waar geen label op te plakken valt. Is het een DJ-collectief? Is het een feest? Een beetje van beiden. Maar misschien nog eerder een kwaliteitskeurmerk. De meest veelzijdige DJ’s van Zwolle plunderen hun platenkast op zoek naar anthems, cultclassics en de  platen die je maar op repeat  blijft zetten. We gaan terug naar de basis en houden het allemaal lekker dansbaar: met je voetjes van de vloer diep de nacht in. Een mix van stijlen zonder dat bepaalde stromingen domineren. Wie wij zijn? Wij zijn er voor iedereen die wil dansen.  We The People.

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...